ЗАПОЗНАЙ СЕ СЪС СИЛНИТЕ СИ СТРАНИ

    Един от най-добрите начини да направите последващи стъпки към избор на университет или кариерно пътуване е първо да разберете кои сте, какво ви отличава и кои са силните ви страни.

    Колкото по-добре познавате естествените си таланти, толкова по-добре те могат да ви служат и помагат да разгърнете вашия потенциал.

Три причини, поради които е полезно да започнете да се фокусирате върху собствените си силни страни СЕГА, а не по-късно :

1/ Познаването на вашите силни страни ще ви помогне да откриете възможности, които биха били подходящи за вас.

2/ Познавйки силните си страни ще можете с лекота да учите, напредвате и да се развивате като влагате по-малко усилия и постигате по-големи резултати.

3/ Познавайки силните си страни и използайки ги ще повишите своята увереност и себеоценка.

Ако не сте сигурни откъде да започнете със силните си страни, регистрирай се за нашия предстоящ семинар /лична консултация/ за откриване на вашите силни страни – ВСЕКИ ВТОРНИК.

Запомнете – никога не е твърде рано да изследвате силните си страни и да започнете да „жънете“ многото предимства!

Защо трябва да познавате своите силни и слаби страни?

Предимства:

1.  Разбирането на вашите силни страни ви дава фокус. Например, ако търсите възможности за учене в университет, бихте могли да ограничите избора въз основа на това, в което знаете, че сте добри.

2.  Помага ви да растете с лекота в областите, в които са вашите силни страни. Ще постигате повече с по-малко усилия, това ще ви даде възможност да отделяте време да усъвършенствате и не толкова силните си страни.

3.  Откриването на вашите слабости ви дава по-ясно разбиране на нещата, които могат да ви спъват, а това помага да не позволите слабостите да ви дърпат назад.

4.  Познаването на собствените ви силни и слаби страни ви дава по-добро разбиране за вас самите и затова как функционирате.


За кого е подходящ този семинар/тази консултация?

За всеки, който се интересува:

1.  какво да запише да учи

2.  как да напредва с лекота

3.  как да оптимизира потенциала си

4.  от своята идентичност

5.  от личен растеж и развитие

6.  от намиране на смисъл и цел

7.  как да постигне самоувереност.

Какво ще знаете след този семинар/или лична консултация/

1.  Ще знаете какъв е вашият стил на учене, какви са водещите ви ценности и кои са силните ви страни, които ви определят като личност. Това ще ви донесе увереност и знание в какви области да насочите усилията си, за да сте успешни в личен и кариерен план.

2.  Ще познавате и използвате вашите уникални умения, което ще води до по-голямо удовлетворение в училище и в личен план. Когато използвате силните си страни в ученето ще усетите цел и смисъл в това, което правите. Това води до повишена мотивация и по-голямо чувство за удовлетворение. Освен това, използването на вашите уникални умения също може да доведе до възможности за растеж и напредък.

3.  Ще знаете как да бъдете по-продуктивни, ангажирани и успешни в ученето и в личния живот. Ще можете да съсредоточите енергията и времето си върху задачи, които ще дават най-добри резултати.

Обучението е с продължителност 2 часа и половина и се провежда всеки вторник.
 
Необходимо е предварително записване.
Можете да го направите чрез обаждане, e-mail или директно записване от бутона по-долу.

Очакваме ви:

Ако си между 15 и 18 години, заповядай всеки вторник:

От 10 до 12:30ч.

Или

от 15 до 17:30 ч.

Ако си между 19 и 25 години, заповядай всеки вторник:

От 18:30 до 21ч.