Запознайте се с нас

Главните обучители

Аксиния Борисова

Вярвам, че за да вдъхновиш другите да извървят пътя към мечтите си, първо трябва да извървиш пътя към себе си, да си готов да се учиш от всяка възможност и предизвикателство. Това ми помогна да открия моя талант да помагам на млади хора да опознаят своите страхове и ограничения, да се свържат с онази вътрешна мъдрост, която да е компас и съветник, да преодолеят личните си предизвикателства, да открият своя глас. Сигурна съм, че всяко човешко същество притежава неограничен потенциал и може да го разгърне в сигурна среда, в която има доверие и подкрепа.

Ирина Стефанова

Обичам хората и се вълнувам от това как да сме по-добри и да правим добро. Направих преход от стратегически маркетинг и връзки с обществеността за глобални марки, за да се посветя на същинския си стремеж – да бъда катализатор на градивни процеси у хората, които водят към себе-усъвършенстване и личностно развитие. Развитие на качества и умения, които спомагат да живеем щастливо, смислено и автентично, обръщайки неблагоприятното в благоприятно.

Представете си се като градина, която има нужда от опитен градинар, на когото се доверявате да разоре почвата, да отстрани плевелите, да посее семена, и редовно да ги полива, за да пораснат и да пребъдат.

Николета Нацкова

В ежедневието си съм военен пилот, спортист, медиатор, студент и ентусиаст в опознаване на света и хората, които ме заобикалят. Животът ми винаги е бил изпълнен с предизвикателства, които са ме научили, че порастването се случва извън зоната на комфорт. Именно това и искам да направим заедно с Вас. Да се провокираме. Да бъдем любопитни. Да искаме да разберем повече, да жадуваме за нови знания. Да покоряваме вътрешните си върхове. Да откриваме нови лични хоризонти. Пътят към себепознанието е дълъг, изпълнен със завои, препятствия и изпитания. Но и вълнуващ, шарен, изпълнен с емоции и приключения. Ще падаме, ще ставаме, ще се смеем на ожулените си колена, ще се вълнуваме къде ще ни отведат. „Защото, ако не се надскочиш, как ще знаеш колко си висок?“

Гостуващи обучители

Велислав 

Обичам да помагам на хората да постигат целите си, да подобряват формата и здравето си. Именно за това станах фитнес треньор.

Фитнес заниманията и здравословния начин на живот провокираха интереса ми към физическата интелигентност. Те ме научиха колко е важно да се грижим ежедневно за нашето тяло и как то ни се отблагодарява, като работи по-добре за нас. Фитнесът и тренировките са моят начин на живот, а да предам наученото – моята страст.